Powrót do strony głównej
  • Kierunki
  • Aktualności
  • Konsultacje
  • Rekrutacja
  • Rozkłady zajęć
  • Do pobrania

Inteligentne technologie

Informatyka w biznesie

Bezpieczeństwo i produkcja żywności

Mechatronika 2022

Inżynieria transportu i logistyki

Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Suplementów

  • Kierunek bezpieczeństwo i produkcja żywności
    • Informacje o kierunku
    • Ogłoszenia
    • Kadra kierunku
  • Dydaktyka
    • Program studiów
    • Sylabusy
    • Sylabusy na cykl kształcenia 2020/2021 – 2021/2022
    • Sylabusy cykl 2022/2023
    • Aneksy do sylabusów 2019-2020
    • Sylabusy 2019/2020
    • Rozkłady zajęć
    • Procedura dyplomowa
    • Praktyki zawodowe
  • Konsultacje
  • Dokumenty do pobrania
  • Rekrutacja
  • Pomoc materialna
  • Koło Naukowe Żywność i Żywienie
    • Aktualności
    • Członkowie
    • Opiekunowie
  • Koło Naukowe ISO Z TEGO
    • Aktualności
  • Wymiana międzynarodowa – Erasmus+
    • Wyjazdy dla pracowników
    • Aktualności
  • Oferta edukacujna dla szkół
  • Konferencje Naukowe
    • I Konferencja Naukowa „Bezpieczeństwo Żywności Żywienia”
    • II Konferencja Naukowa pt. Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia
  • Projekt dla studentów PO WER 3.5
    • Bilans kompetencji 2019/2020
    • Zajęcia praktyczne w formie projektowej 2019/2020
    • Szkolenia 2019/2020
    • Wizyty studyjne 2019/2020
    • Kontakt

Dydaktyka

Proces dydaktyczny na kierunku „Bezpieczeństwo i Produkcja Żywności” realizowany jest w trybie stacjonarnym przez doktorów, doktorów habilitowanych i profesorów, nauczycieli akademickich pracujących na pierwszym etacie w Państwowej Wyższej Szkole Wschodnioeuropejskiej w Przemyślu oraz praktyków, specjalistów z dużym doświadczeniem zawodowym.

 

KierunkiAktualnościKonsultacjeRekrutacjaRozkłady zajęćDo pobrania

Copyright © 2014-2022.
Projekt strony internetowej został zrealizowany przez studentów PWSW w Przemyślu.