Powrót do strony głównej
Toggle navigation
Kierunki
Aktualności
Konsultacje
Rekrutacja
Rozkłady zajęć
Do pobrania
Inteligentne technologie
Informatyka w biznesie
Bezpieczeństwo i produkcja żywności
Mechatronika 2022
Inżynieria transportu i logistyki
Inżynieria Produkcji Kosmetyków i Suplementów
Kierunek bezpieczeństwo i produkcja żywności
Informacje o kierunku
Ogłoszenia
Kadra kierunku
Dydaktyka
Program studiów
Sylabusy
Sylabusy na cykl kształcenia 2020/2021 – 2021/2022
Sylabusy cykl 2022/2023
Aneksy do sylabusów 2019-2020
Sylabusy 2019/2020
Rozkłady zajęć
Procedura dyplomowa
Praktyki zawodowe
Konsultacje
Dokumenty do pobrania
Rekrutacja
Pomoc materialna
Koło Naukowe Żywność i Żywienie
Aktualności
Członkowie
Opiekunowie
Koło Naukowe ISO Z TEGO
Aktualności
Wymiana międzynarodowa – Erasmus+
Wyjazdy dla pracowników
Aktualności
Oferta edukacujna dla szkół
Konferencje Naukowe
I Konferencja Naukowa „Bezpieczeństwo Żywności Żywienia”
II Konferencja Naukowa pt. Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia
Projekt dla studentów PO WER 3.5
Bilans kompetencji 2019/2020
Zajęcia praktyczne w formie projektowej 2019/2020
Szkolenia 2019/2020
Wizyty studyjne 2019/2020
Kontakt
Koło Naukowe ISO Z TEGO
Do pobrania
Statut Koła.doc